A Tamás miséken lehetőség van leadni személyes imádságokat névtelenül. Itt közreadjuk őket, hogy a jólelkű emberek segíthessenek másoknak közbenjáró imádságban.

 


Istenem, kérlek segíts, hogy egy kis fény lehessek, mint az előbb meggyújtott mécses. Add, hogy érezzem, mit kell tennem, mint a Te gyermeked.


Uram, gyógyítsd meg a testvéremet, aki Kenyában végez missziói szolgálatot, és maláriát kapott. Kérlek, légy vele, és hozd haza őt egészségben!


Drága Istenem!

Kérlek, hogy téríts el a helytelen útról. Mutasd meg melyik a helyes út! Imádkozom a békességért és rokonaimért!


Istenem! Köszönöm, hogy ismét ennyien összegyűlhettünk azért, hogy együtt legyünk, együtt szeressünk és dicsőítsünk Téged. Köszönjük ezt a nagy lehetőséget.


Drága Istenem!

Kérlek add, hogy egyetértés legyen Egyházadban! Add, hogy egymásért munkálkodjunk és ne egymás ellen!


Tégy Uram engem áldássá!

Add, hogy jól döntsek, add, hogy a Te utadra lépjek. Tudom, Te velem vagy, bármi lesz. A Te akaratod legyen meg, ne az enyém! Áldjad meg életemet!


Drága Istenem!

Segíts, hogy értelme legyen az elvégzett munkának, gyümölcsözzön az az erőfeszítés, amelyet a Te nevedben végzünk!


Drága Urunk!
Köszönöm, hogy megteremtetted a világot, és életet adtál az embernek. Hiszünk benned, és kívánságaid szerint élünk.

 


Add, hogy meghalljunk téged!

 


Drága Istenem!
Köszönöm neked, hogy boldogan élhetek, egészségben és szeretetben. Az életben így is vannak hibáim, de Te mindig rámutatsz a helyes útra. Kérlek, hogy bocsásd meg vétkeimet, bűneimet, és segíts, hogy az életem hátralevő része is boldogságban teljen el, köszönöm Istenem.Adj vígaszt a gyászolóknak! Vedd magadhoz az eltávozott lelkét!


Mennyei Atyánk!
Viselj gondot erre a nemzetre, erre az országra! Add nekünk a jó reménységet, hogy tied a hatalom!


Uram, állítsd meg a gonoszt, mentsd meg népünket, ments meg minket! Kérünk téged, Uram!


A magányos egyedülállókért, hogy ki tudják várni Istentől rendelt párjukat, és a házasságban élőkért, hogy kitartsanak egymás mellett, és szeretetkapcsolatuk folyamatosan megújuljon.


DrágaIstenem! Segíts az útkeresőknek, segíts az eltévedteknek, hogy megtalálják azt az ösvényt, mely a Te útmutatásod és törvényed szerint való!


 Istenem, adja igazi szeretetet a szívünkbe, vágyat - Rád!


Köszönöm Istenem, hogy GPS nélkül is irányítasz


Köszönöm Istenem, hogy vagyok. Kérlek add, hogy ennek mások is tudjanak örülni! Ámen.


Segíts Uram, hogy vallást tudjak tenni a Te szeretetedről!


 

Terjeszd ki szelíd uralmadat ismét Európára, Magyarországra! Magasztaltassék a Te neved, Uram!

 


Istenem! Kérlek Téged, hogy légy velem a közelgő felvételi vizsgámon! Add, hogy a felkészülésem meghozza az eredményét!

 


Istenem! Kérlek, áldd meg párkapcsolatomat, a tanulmányaimat! Vezess azon az úton, ami neked tetszik! Taníts meg a Te irgalmadra, kérlek. Kérlek, segíts kibékülni a volt lakótársaimmal. Nagyon szeretlek. Köszönöm, Jézus, hogy meghaltál azért, hogy életem legyen, és bőségben élhessek. Lélek, munkálkodj az életemben! Zsuzsi

 


Drága Urunk! Erősítsd, kérlek az ökumenét a keresztények között! Kérlek, add, hogy megtaláljuk a közös pontokat hitünkben, és a közös utat Hozzád! Köszönjük!

 


Szerető családot kérek, Uram! Odafigyelést, vígasztalást a gyászban, beteljesülést a szerelemben. Jövőbeli családot és az örök életben való reményt!

 


Drága Urunk! Kérlek add, hogy béke és szeretet legyen hazánkban! Add, hogy mindenki egy nagy közösség részeként érezhesse magát! Áldd meg, Urunk, népedet! Köszönjük!

 


Jó Istenem! Köszönöm, hogy közösségben lehetek, és tanulhatok, hogy kevesebbet terhelem a szüleimet. Kérlek add, hogy állásom is lehessen. Ámen.

 


Töltsd be, Uram, a bennem tátongó űrt, és akkor életre kelek.

 


Kérlek, Uram adj türelmet és kitartást az életben történő változások megéléséhez! Ámen

 


Édes Jó Istenem!
Kérlek szépen adj mindenkinek lelki megnyugvást ezekben a nehéz időkben! Add, hogy mindenki érezze a te szeretetedet, és hogy ismerje fel, hogy sokkal nagyobb odafigyelésre és együttérzésre van szükség ebben a világban, és hogy mindenki a saját hazájában találja meg a boldogulását! Ámen.

 


 

Adj Uram erőt és kitartást az előttem álló nehéz időszakra, és hogy minden percben gondoljak szabadításodra. Ámen.

 


 

Életre kelteni az alvó tavaszt, nem maradni titoknak mint a mag, vállalni, bármit hoz a pillanat, ragyogni, mint egy kigyulladt virág, akarni, hogy rád nézzen a világ!
Uram! Adj időt nekem megvalósítani ezt! Ámen.

 


 

Az emberek szeressék egymást!

 


 

Bocsásd meg, hogy még mindig nem tudom kihasználni az időt, és főleg Rád nem marad. Köszönöm, hogy még türelmes vagy, és segíts, hogy ez az Ádvent végre tényleg a Te várásoddal teljen el.

 


 

Istenem, kérem, hogy a világban ne legyen bűn! Ámen.

 


 

"...Teremts bennem tiszta szívet, és az erős lelket újítsd meg bennem!!..."

 


 

Könyörülj meg, Uram azoknaK, akik Tőled elfordultak, ellenfeleiddé lettek! Mutass nékik utat, hogyha még lehet, megférjenek és éljenek! Ámen.

 


 

Atyám! Kérlek, hogy vigyázz a családra és a többi emberre a Földön! Köszönöm, hogy megtartottál minket. Köszönöm az összes hívő ember nevében. Ámen.

 


 

Szeretnék meggyógyulni! És szép legyen a Karácsony!

 


 

Urunk, kérünk küldj békét a Földre, szereteted áraszd a szenvedőkre, és a Téged keresőkre. A hitetleneknek adj hitet, a kételkedőknek bizalmat. Új fényt a fényt keresőknek. Ámen.

 


 

Ne hagyj cserben!

 


 

Kérlek add, hogy érezzem a gondolataim, és gondoljam az érzéseim, és békesség legyen bennem! Ámen.

 


 

Atyám, ma láttam itt egy igazi keresőt. Könyörülj rajta! Békítsd meg őt! Szabadítsd meg, Kérlek!

 


 

Köszönöm Uram, hogy bennem, általam és velem...(is...) folytatódik! Áldott légy Uram! Ámen

 


 

Uram, nem vagyok méltó arra, hogy hajlékomba jöjj, de csak egy szóval mondd, és meggyógyul az én lelkem!

 


 

Segíts!!!

 


 

Atyám!
Köszönöm, hogy Szentlelkedet töltötted ránk. Áldj meg minket szereteteddel. Ámen


 

 

A Te kezedbe teszek le Uram mindent amit elrontottam, elrontottunk, ami törött, sérült és beteg. Gyógyító hatalmaddal légy velünk, mert nélküled ügyetlenek vagyunk.
Ámen

 


 

 

 

Köszönjük Istenünk, hogy itt lehettünk.

 


 

Szeretnék elmélyülten hinni, de nem sikerül ez nekem.

 


 

 

 

Istenem, add, hogy a belső nyugalom, amit megtaláltam, sokáig éljen lelkemben, és munkálkodjon szívemben! Ámen

 


 

Kérlek Uram, adj népünknek hitet, szeretetet, jó reménységet. Az anyáknak gyermekáldást, az apáknak méltó hivatást, a gyermekeknek áldást. Köszönöm. Ámen

 


 

Köszönjük Neked ezt a napot, hogy ilyen sokat játszhattunk, Ámen


Uram, add, hogy keresőként sose térjek le az útról, és valóban mindig azt keressem, ami a Te hozzád vezető úton megerősít, és Hozzád eljuttat! Ámen


Maradj velem az ünnep után is! Segíts, hogy életemmel magasztalhassalak! Áldott vagy szent, hatalmas, emberszerető Istenem. Ámen


Uram, kérlek ajándékozz meg türelemmel!


Uram! Kérlek segíts nekem megtalálni a helyes utat! Segíts, hogy elfogadjanak, és elfogadó tudjak lenni. Az a sok szeretet ami a világban van, ne vesszen el a semmiségben. Fogadják el a szeretetet, amit adok, és szeressenek viszont!


 Kegyelmes Isten!
Add bölcsességed, hogy saját érdekeink ne írják felül a te akaratodat és szereteted. Add, hogy veled járhassunk továbbra is, mindig. Ámen


Mennyei Atyánk!
Add, hogy a Te Szentlelked járjon át mindnyájunkat! Ámen


Uram!
Köszönöm, hogy eljöhettem ide. Régen, nagyon régen éreztem ilyet. Amit a mostani istentiszteleten átéltem, az csodálatos volt. Kérlek, mások is élhessék át, amit én most átéltem. Köszönöm. Ámen


 

 

 

 Segíts Uram, hogy ne emberekhez, vagy a saját elképzeléseimhez ragaszkodjam, hanem egyedül hozzád! Ámen

 


 

Istenem, kérlek add, hogy észrevegyem, elfogadjam akaratodat. Ne akarjak mindig saját erőmből boldogulni. Ámen


Köszönöm, hogy amikor nem várom, nem számítok rá - eszembe se jut -, akkor meglepetésként, váratlanul megmutatod Magad. Csodálatos vagy Istenem! Köszönöm, hogy nem engedsz nagyon eltávolodni, hogy rugalmas köteléked nem kényszerít soha, de mosolyod mindig visszacsábít. Ezért áldalak, Uram! Ámen

 


 

Minden ember növekedjék szeretetben, békében, boldogságban. Találja meg azt a békét, harmóniát és célt, ami igazán boldoggá teszi

 


 

Segíts, hogy ne legyen bűn!!! Ámen


Jézus Krisztus nevében kérlek, add meg a világbékét! Ámen


Atyám!
Kérlek segíts a bennünk dolgozó kételkedő Tamást a hit szavaira bírni. Nagy szükség van rád itt minden nap. Ámen


 

 

 

Imádkozom azokért Istenem, kik elvesztették azt, kik számukra sokat jelentettek, Uram vígasztald meg őket. Uram kérlek azokért, kik nagy nyomorúság, szegénység, nehézség között élnek, kik bűnözni kényszerülnek az életben maradásukért. Kérlek a mindennapokkal küzdőkért, hogy erősítsd meg őket szeretetben, kitartásban, s sok munkájuk közepette adj nekik pihenést is. Légy velünk Uram.
Ámen.


 

 

 

Áldd meg Uram az erősödni vágyókat! Hallgasd meg könyörgésük, és add Szent Lelked erejét!
Ámen


 

 

 

Könyörülj a hajléktalanokon ebben a hidegben! Óvd meg az életüket, óvd meg a lelküket. Adj reményt nekik arra, hogy sorsuk jobbra fordulhat. Úr Jézus, Te a legszegényebbekben jössz felénk - segíts meglátni rajtuk, bennük a Te isteni arcodat!
Ámen


Kegyelmes Isten! Hálát adok édesanyám gyógyulásáért. Fél éve tünetmentes, de a lelke még itt-ott heges. Kérlek, hogy Te őrizd őt továbbra is, és adj neki sok örömös percet, hogy gyógyulásában tovább erősítsék őt az apró derűk. Ámen.


Szerető Istenem! Rémíszt az előttem álló - a nekem innen lentről nézve - szokatlanul és váratlanul jött, túl sok és túl nehéznek tűnő feladat. Félek. Kérlek adj nyugalmat, vezess, hogy megérezzem a jót. Segíts és figyelmeztess, hogy ne engedjem, hogy fejemre nőjenek a gondok. Ámen.


 

 

 

Drága Uram! Kérlek Te erősíts meg engem lelkem gyenge pontjain! Add, hogy világosságodat tovább sugározhassam a körülötem lévőkre! Add, hogy ne féljek! Köszönöm, hogy áldó kezed egész életemben érezhetem! Ámen.


Istenem, segíts, hogy tudjak hinni. A közösséget már megtaláltam, de a hitet nem. Elhiszem, hogy van Isten,de ennél tovább még nem jutottam. Lusta vagyok imádkozni. Adj erőt a hithez!


Kegyelmes Isten! Hálaadással köszönjük meg Neked a körülöttünk és bennünk fellelhető jóságokat. Add, hogy észrevegyük a hibásat is magunkban, másokban pedig a szomorkásat, hogy segítségeddel megtisztulva, szereteteddel a szívünkben vígasztalhassunk. Add a megbocsátás kegyelmét, nyisd meg szívünket, hogy elfogadjunk, befogadjunk, továbbadjunk. Ámen.


Használj föl minket, Urunk, örömhíred továbbadására! Hadd érjen el sok Keresőt a Tamás mise. Segíts megtalálni a legmegfelelőbb formát az evangélium terjesztésére. Urunk, Neked ajánljuk ezt az alkalmat - áldd meg, kérünk!


Hálát adok magasságos Atyám végtelen szeretetedért, amellyel megtartasz utamon. Köszönöm, hogy minden gyengeségem és lehetetlenségem ellenére is magadhoz ölelsz határtalan irgalmaddal! Dicsőség legyen Néked! Ámen.
Mennyei Atyám, kérlek segíts a bennünk dolgozó, kételkedő Tamást a hit szavaira bírni. Nagy szükség van Rád itt minden nap. Ámen


Istenem! Hálát adok azokért az emberekért, akiket eszközül használsz, hogy minél többen megismerjenek Téged. Külön is kérem Szentlelkedet lakóhelyemre, hogy minél többen megismerjenek Téged. Imádkozom kicsiny gyülekezetemért, hogy növekedjen (először hitben, utána méretben is). Ámen.


Istenem, kérlek segíts, hogy legyen erőm a terveimet megvalósítani mind a tanulásban, mind a magánéletben. És még kérlek segíts az apukámnak megváltozni, mert elég hirtelen haragú, és én hiszem, hogy ő meg akar változni. Köszönöm! Ámen.


Úr Jézus! Segíts abban, hogy ne kelljen naponta szembeköpnöm magamat bűneim miatt. Segíts elhinni azt, hogy Te megváltottál. Ámen.


Sáriért, Sándorért és születendő gyermekükért.


Sok évet eltékozoltam, nem sáfárkodtam jól az ajándékokkal.


Köszönöm!